Svadbeni catering na 4 ekskluzivne lokacije

RANCH KURILOVEC

Imanje za ležeran rustikalni ili boho svadbeni stil za svadbu do 150 uzvanika, Ranch Kurilovec je prava lokacija! Nalazi se u okolici Velike Gorice i predivno je mjesto za svadbe na otvorenom. Imanje se sastoji od kuće, natkrivenog prostora za bend/DJ-a i plesanje, otvorenog prostora gdje se smještaju stolovi, natkrivenog prostora za postavljanje stola s hranom te plantaže s konjima. Novost je barnwedding hala – zatvoreni prostor za vjenčanja koji može primiti do 200 uzvanika.  Svoj upit za boho wedding party pošaljite ovdje.

KURIJA BARAČ

Glamurozna svadbena idila u povijesnoj Kuriji Barač! Ako ste oduvijek sanjali o dvorcu i dozi glamura na vlastitom vjenčanju, oduševit ćete se ovom lokacijom i svadbenim prostorom u Donjoj Zelini. Pobrinut ćemo se za uređenje stola, personalizirani jelovnik, šator i rezervaciju ovog prekrasnog posjeda za vašu savršenu svadbenu bajku. Odaberite jelovnik prema svojim željama i uživajte u povijesnom okruženju i prirodi. Svoj upit pošaljite ovdje.

FORUM ZAGREB

Za sve one koji vole minimalizam, a jednostavnost im je najdraži dodatak, Forum Zagreb je idealna lokacija za intimniji svadbeni party s maksimalno 150 uzvanika u modernom i minimalističkom stilu. Uz urbani prostor dolazi i prigodan i moderan catering. Skrojit ćemo menu prema vašim željama u kombinaciji kontinentalne i mediteranske kuhinje uz slatki stol kao zvijezdu večeri. Mi ćemo se pobrinuti za rezervaciju prostora, dekoraciju te catering za pamćenje, a vi i vaši gosti se prepustite užitku. Svoj upit pošaljite ovdje.

 

FORT APACHE

Fort Apache velika je drvena utvrda i restoran, osmislen kao saloon na divljem zapadu, potpuno uređen u kaubojskom i indijanskom stilu, proteže se na čak 1000 kvadratnih metara i idealan je prostor za sve ljubitelje Američkih westerna, divljeg zapada i njegove kulture. Uz ovaj prostor ponudit ćemo najfinije steake-ove, burgere ali i naše druge specijalitete u kojima će svi gosti moći uživati. Svoj jelovnik možete kreirati uz našu pomoć i savjete, a svoj upit pošaljite ovdje.

Ostali postovi