Divlji zapad na dlanu – neobično vjenčanje u kultnom Fort Apache-u

Svadba s daškom Amerike, a ipak u Zagrebačkom području? Primamljivo, zar ne? Na putu između Samobora i Zagreba jedan je posve drugačiji prostor koji vam zajedno s našom svadbenom catering uslugom možemo ponuditi.

Veliki ljubitelji kvalitetnih odrezaka doći će na svoje, a oni koji su ljubitelji ovog prostora već odavno ponovno će moći zadovoljiti svoje gurmanske apetite jer Fort Apache je ponovno otvoren!

Fort Apache velika je drvena utvrda i restoran, osmislen kao saloon na divljem zapadu, potpuno uređen u kaubojskom i indijanskom stilu, proteže na čak 1000 kvadratnih metara i idealan je prostor za sve ljubitelje Američkih westerna, divljeg zapada i njegove kulture. Sam restoran i bar uređen je u rustikalnom ali kaubojskom stilu, pa tako svoje piće možete piti za šankom na sedlu, dok čekate svoje jelo kroz staklenu pregradu možete gledati kako se vaš odrezak sprema, a za ljubtelje pravih cigara i cigarilosa uređena je i posebna prostorija idealna za nešto privatnije razgovore i drugačiju atmosferu.

Oni koji svoju svadbu žele upriličiti s nešto posebnijom tematikom, ovo je odlično mjesto za to! Za opuštene mladence koji se žele opustiti i dobro zabaviti, a svojim gostima priuštiti nešto posebniji svadbeni štih ali i jelovnik, nudimo opciju organizacije svadbe u Fort Apache-u uz naš kulinarski potpis i kompletni catering.

Zvona catering Fort Apache
Zvona catering Fort Apache

Vjerujemo da će se ovakav stil svadbe svidjeti muškoj populaciji ali i ženama će biti privlačan. Uz ovaj prostor dakako ponudit ćemo najfinije steake-ove, burgere ali i naše druge specijalitete u kojima će svi gosti moći uživati. Svoj jelovnik možete kreirati uz našu pomoć i savjete, a uz slana jela organizirat ćemo i slatki stol koji će se stilom uklapati u temu.

Odaberite drugačiji svadbeni stil i uživajte u sasvim otkačenom i zabavnom svadbenom party-u!

Donosimo vam i prijedlog prijedlog jelovnika za ovaj osebujan prostor.

Svoj catering i prostor rezervirajte ovdje. 

Ostali postovi