Ukusni pokloni za privatne i poslovne proslave

Naše rukotvorine

Unikatni pokloni za goste na svadbi, privatnoj ili poslovnoj proslavi

U našoj ponudi imamo i domaće grickalice poput pikantnih badema i mini slastica koje se mogu naručiti samostalno ili pak kao snack uz catering.

Svaki od proizvoda praktičan je, a jedinstven poklon za goste na svadbi,  na poslovnoj proslavi za partnere i klijente ili na nekom drugom tipu proslave.

Pikanteri
Kutijica pikanteri (1)

Pikanteri – bademi začinjeni s kajenskim paprom i ružmarinom potpuno odskaču od svima poznatog okusa ovog orašastog ploda. Osim što je ova grickalica ukusna, njeni sastojci pogodno djeluju na organizam. Bademi smanjuju razinu šećera u krvi, poboljšavaju moždane funkcije, smanjuju loš kolesterol i imaju još mnogo pozitivnih utjecaja na organizam. Kajenski papar ima moćno antikancerogeno djelovanje, sadrže C i A vitamin te djeluje antiupalno, a ružmarin ovom proizvodu daje predivnu aromu.

DSJ1 (1 of 1)
Finanzieri (1)
Finanzieri
Kutijica finanzieri (6)

Finanzieri – mini kolačići s orasima koji imaju zanimljivu pozadinsku priču prema kojoj su dobili i ime. Naime, pariški brokeri žudili su za slasticom koja se jede s nogu, a ne prlja prste te se slastičar Lasne dosjetio kolačića koji dočarava zlatnu polugu – i tako je originalni finanzier rođen. On je kroz vrijeme poprimio sadašnji oblik. Radimo ih s preljevom od bijele ili mliječne čokolade ili pak bez preljeva.

Ove snackove možemo poslužiti na prijemu prije vjenčanja ili na bilo kojoj proslavi kao snack prije ručka ili večere.

Za narudžbu pikantera i finanziera pošaljite mail na upit@zvonacatering.hr

Slična događanja