Zvona catering
Zvona catering
Zvona catering
svadbeni cartering

Organizirate svadbu, potreban vam je svadbeni catering, prostor i dekoracija? Na ovako važan dan miješaju se razne emocije, velika očekivanja i neizbježni pritisak, a sve to stane onog trena kada na plesnom podiju stanete uz svog partnera/partnericu i po prvi put napravite zajednički plesni korak kao muž i žena.

Želimo da vam trenuci koji slijede poslije budu što manje stresni, a što više opuštajući i veseli i zato vam želimo ponuditi nezaboravni prvi bračni obrok u kojem ćete uživati kroz cijelu svadbenu večer. Birajte hranu prema svojim preferencijama, kombinaciju toplog i hladnog, kontinentalnog i mediteranskog, švedski stol ili posluživanje na stolu. Iskreirat ćemo dekoraciju stolova i sale te osigurati prostor ali i slatki stol za pamćenje.

Zvona catering
Zvona catering
Zvona catering
Zvona catering
Zvona catering
Zvona catering

Za vas ćemo organizirati svadbenu večeru ali i predsvadbeni domjenak te povrat gostiju na postsvadbeni ručak.

Vašu svadbenu svečanost možemo organizirati u prostorima Foruma Zagreb, Ranča Kurilovec, Fort Apache Event House, u šatoru na Jarunu, Kuriji Barač

Prilikom odabira menu-a možete birati između više načina serviranja i posebnih usluga:

  • teller posluživanje
  • posluživanje na ovalima
  • švedski stol
  • show cooking na mjestu događaja
  • slatki stol
  • pokloni za goste
  • najam inventara – Tiffany i Napoleon stolci, okrugli stolovi, pagode, šatori…

Ostavit ćemo svoj pečat na vašim željama…

Iskustva naših mladenaca:

“Sada kada je prošlo nešto više od mjesec dana od vjenčanja koje je bilo 11.09.2015. i kada su se slegli dojmovi i skupila mišljenja uzvanika htjeli bih Vam se zahvaliti na svemu.. Vrhunski odrađen posao! Od hrane do dekoracije, a posebno bih pohvalili konobare koji su bili susretljivi, ljubazni i nasmijani.. Preporučujemo Vas svima, a mi sami bismo Vas opet ponovno odabrali.”

Ivana i Ivan V.

 

“Poštovani,

samo da Vam se još jednom zahvalim na usluzi i suradnji.
Prije svega pohvale Vašim djelatnicima koji su bili na terenu, gdje su se ponašali izrazito profesionalno i ažurno, kako i dolikuje jednoj ozbiljnoj firmi poput Vaše.
Zatim pohvala za hranu koja je bila odlično pripremljena i prezentirana na jedostavan i lijep način.
A na posljetku hvala svima na ljubaznosti i susretljivosti prilikom kontakta koje smo imali dogovarajući uvjete suradnje.
Preporuka svakako od nas ide dalje, a i mi sami znamo, da prvom prilikom kada ćemo ponovno trebati usluge cateringa, kome ćemo se prvome obratiti.
Još jednom hvala na suradnji i ljubaznosti.
Do novog viđenja ;)”

Sanja & Dejan M.

 

Svoj svadbeni catering naručite ovdje i pozvonite za užitak!


 

Povezano