OBITELJI

Organizirate proslavu krštenja, pričesti ili krizme? Spremate obiteljske proslave, rođendane, godišnjice ili party iznenađenja? Uz sve to bliži se i svadba vaše kćeri ili sina, a želite organizirati predsvadbeni domjenak kod kuće? Biti roditelj je najteži posao na svijetu i baš zato vam želimo olakšati ove važne proslave i olakšati vam organizaciju.

Organiziramo catering i slatki stol za pary-e, rođendane i sve privatne proslave s bogatim jelovnikom. Bilo da želite brunch i finger food opciju, hladno toplu kombinaciju jela za svečanu večeru s teller principom posluživanja ili menu za ležernu dnevnu proslavu, imamo rješenja za sve izazove.

DSJ_1334
IMG_9366
DSJ43 (1 of 1)
DSJ4 (1 of 1)

Nećete trebati pripremati hranu niti pospremati nakon proslave – sve ćemo to učiniti za vas. Sve što vi trebate napraviti je izabrati između hladnog jelovnika s narescima i finger food-om, toplih jela u kombinaciji s osvježavajućim salatama ili kombinaciju oboje.

DSJ62 (1 of 1)
DSJ38 (1 of 1)
DSJ34 (1 of 1)

Nećemo zaboraviti niti bogati slatki stol s raznim desertnim kombinacijama i personaliziranim tortama, koji je uvijek zvijezda svake zabave. Uz catering osigurat ćemo i svu potrebnu opremu uključujući stolce, stolove, šatore, sjenice, barske stolove itd..

Zvona catering
DSC_0817
Zvona catering

Iskustva zadovoljnih obitelji:

“Poštovani,

Evo šaljem kratki feedback na uslugu cateringa u subotu. Hrana je bila super, gosti jako zadovoljni i otisli su siti i zadovoljni. Posebna pohvala za vegetarijanski meni, planuo je! Očito se svidio i mesojedima. ;). Posebno bih pohvalila konobara, dečko je super profesionalan, nenametljiv, uslužan, brz i diskretan, tako da sam vrlo zadovoljna i ako bi nam njega poslali drugi put bilo bi super.
Ja ću Vam se javiti u dogledno vrijeme kada ću opet imati potrebu za uslugom cateringa.

Srdačan pozdrav,”
Nikolina B.

 

“Poštovana,

ovim putem želim se zahvaliti Vama i Vašim kolegama (koje nisam uspjela vidjeti) na uspješno odrađenoj pripremi proslave rođendana moga supruga.
Želim Vam i nadalje puno uspjeha u Vašem radu.
Pozdrav.”

Josipa L.

 

“Poštovana!
Zahvaljujem na odličnom cateringu kojim ste uveličali krštenje naše kćeri, svi su bili prezadovoljni izgledom i okusom hrane te aranžiranjem stola.
Lijepi pozdrav i veselimo se budućim suradnjama!
S poštovanjem,”

Marijana B. L.

 

“Dobro jutro,

hvala vam na cateringu ove subote. Hrana je bila fenomenalna! Ali, moram posebno pohvaliti Vaše osoblje koje je bilo na dostavi, postavljanju stola i ekipu koja je drugo jutro došla po stvari. Vrlo, vrlo profesionalno!
Želim Vam puno uspjeha u daljnjem radu.

Lp,”

Monika M.

 

Vraćamo obitelj za stol! Svoj catering za obiteljsku proslavu zatražite ovdje. 


Povezano